• Een groep bestaat steeds uit minimaal 5 personen. Valt er één iemand af waardoor jullie slechts met 4 zijn, dan kan de groep niet mee! Je kan wel probleemloos een nieuwe deelnemer inschrijven, dus één persoon door een andere vervangen. Breng ons hiervan wel even op de hoogte aub.

 

  • Annuleren jullie voor 1 maart, dan zijn hieraan geen consequenties verbonden en jullie krijgen het inschrijvingsgeld integraal teruggestort. Jullie t-shirts annuleren we ook. Willen jullie de t-shirts toch behouden, storten we het inschrijvingsgeld min de prijs van de t-shirts terug. Jullie t-shirts kunnen jullie na afloop van Chirolink afhalen op het secretariaat van het verbond in Hasselt of in Leuven.

 

  • Aangezien we de bussen bestellen op 1 maart, maken we op dat moment zelf kosten. Het busvervoer kost minstens 20 euro per persoon. Jullie krijgen het inschrijvingsgeld -20 euro per persoon teruggestort. De t-shirts kunnen jullie na afloop van Chirolink afhalen op het secretariaat van het verbond in Hasselt of in Leuven.

 

  • Voor annulaties die we ontvangen na 8 april, kunnen er helaas geen terugbetalingen meer plaatsvinden. De bestelde t-shirts kunnen jullie na afloop van Chirolink afhalen op het secretariaat van het verbond in Hasselt of in Leuven
Ieder jaar schrijven er groepen of personen in die uiteindelijk niet mee kunnen. Dit zijn de spelregels qua annulaties:

© Chirolink 2018